Όροι και Προϋποθέσεις

Διαβάστε προσεκτικά

Συμβουλές για ομαλή διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου

Πριν: Επιθεωρήστε το όχημά σας για τυχόν υπάρχουσες ζημιές και επαληθεύστε εάν αναφέρονται στο συμφωνητικό ενοικίασης. Εάν όχι, ειδοποιήστε έναν υπάλληλο της Dirent a car, για να τα καταγράψει ΠΡΙΝ φύγετε από το υποκατάστημα.

Κατά τη διάρκεια: Γεμίστε ξανά το ρεζερβουάρ σας πριν επιστρέψετε, διαφορετικά θα χρεωθείτε με 13-25€ ανά όγδοο, ανάλογα με την κατηγορία του ενοικιαζόμενου οχήματος.

Κρατήστε ένα αντίγραφο της απόδειξής σας καθώς μπορεί να σας ζητηθεί να την προσκομίσετε κατά την επιστροφή του οχήματος.

Μετά: Ελέγξτε το πορτμπαγκάζ, το ντουλαπάκι, την κεντρική κονσόλα και κάτω από τα καθίσματα για προσωπικά αντικείμενα πριν επιστρέψετε το όχημά σας. Ένας Συνεργάτης της Εξυπηρέτησης Πελατών θα καταγράψει τα καύσιμα, τα χιλιόμετρα και τυχόν νέες ζημιές.

Κατά τη στιγμή της κράτησης
– Επιλέξτε την κατηγορία του αυτοκινήτου που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και κάντε κράτηση!
– Θα λάβουμε το αίτημά σας και θα επιστρέψουμε εντός 24 ωρών με επιβεβαίωση ή άρνηση αυτής, βάσει της διαθεσιμότητάς μας.

– Σε περίπτωση επιβεβαίωσης, θα σας ζητηθεί να καλύψετε ένα ποσό προκαταβολής (μη επιστρεφόμενο) προκειμένου να επικυρώσετε την κράτησή σας.

– Μετά την παραλαβή της πληρωμής θα σταλεί η τελική επιβεβαίωση από μέρους μας!

Η κράτησή σας έχει πλέον επιβεβαιωθεί. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!

Όροι Ενοικίασης, Καλύψεις και Υπηρεσίες

Όροι Ενοικίασης της Dirent a car

Απαιτούμενα Έγγραφα: Όλοι οι οδηγοί πρέπει να προσκομίσουν πλήρη έγκυρη πρωτότυπη άδεια οδήγησης και ταυτότητά ή το διαβατήριό σας. Εάν η Άδεια Οδήγησής σας έχει πολλά μέρη, πρέπει να τα παρουσιάσετε όλα. Όλες οι απαιτήσεις ισχύουν τόσο για εσάς όσο και για τυχόν επιπλέον οδηγούς.

Ηλικία Οδηγού: Ο οδηγός του μισθωμένου αυτοκινήτου πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Ο οδηγός του μισθωμένου οχήματος δε μπορεί να υπερβαίνει το 75ο έτος. Για οδηγούς που διαθέτουν τουλάχιστον 1 έτος το δίπλωμα οδήγησης αλλά η ηλικία τους είναι μεταξύ 23 και 25 ετών ή μεγαλύτεροι από 70 ετών, η χρέωση είναι 60€ ανά συμβόλαιο (με την προϋπόθεση ότι η ενοικίαση δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες).

Μόνο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί που είναι εγγεγραμμένοι στο Συμβόλαιο Ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγούν το ενοικιαζόμενο όχημα. Ζημιές που προκαλούνται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς δεν καλύπτονται ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (παρακάτω).

Άδεια Οδήγησης: Η άδεια του οδηγού του μισθωμένου αυτοκινήτου πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημερομηνία ενοικίασης.

Διεθνής άδεια οδήγησης δεν απαιτείται για οδηγούς που δεν είναι πολίτες: 

  • Κράτη μέλη της ΕΕ και της Ε.Ζ.Ε.Σ.
  • Της Νορβηγίας, της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Ελβετίας
  • Συμβαλλόμενο κράτος στη Σύμβασης της Βιέννης
  • Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδά

Τρόπος Πληρωμής: Κατά την ώρα της κράτησης θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε σε πληρωμή (τραπεζική μεταφορά) τηςπροκαταβολής της κράτησης σας. Οι οδηγίες της πληρωμής θα αποσταλούν με την επιβεβαίωση της κράτησης σας. 

*Το ποσό της προκαταβολής δεν είναι επιστρέψιμο, σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας.

Για την ενοικίαση: Γίνονται αποδεκτές οι ακόλουθες κάρτες, για την πληρωμή του μισθώματος : MasterCard , Visa, Diners, Maestro.

Γίνονται αποδεκτές οι ακόλουθες  πιστωτικές κάρτες, για την κάλυψη της εγγύησης του μισθώματος: MasterCard, Visa.

*Οι κάρτες American Express (AMEX), γίνονται αποδεκτές σε ορισμένους σταθμούς της Dirent a car και εξυπηρετούνται κατόπιν επιπλέον χρέωσης 5%.

Για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πάντα πιστωτική, ως εγγύηση, ακόμα και αν ο ενοικιαστής εξοφλήσει την ενοικίαση με εναλλακτικό τρόπο πληρωμής:

Δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών χωρίς πιστωτική κάρτα, με προέγκριση του ποσού της εγγύησης όπου επιτρέπεται από την εκάστοτε εκδότρια τράπεζα/ τύπο κάρτας, και παρακράτηση του 2% (ελάχιστη χρέωση 15€), της συνολικής αξίας του ποσού ευθύνης.  Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε ορισμένους σταθμούς της Dirent a car και κατόπιν αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία μπορεί να απορριφθεί.

Δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών χωρίς πιστωτική κάρτα, με χρέωση του ποσού της εγγύησης μετά την αγορά ασφαλιστικού πακέτου όπως προτείνεται από τον τοπικό σταθμό. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε ορισμένους σταθμούς της Dirent a car και κατόπιν αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία μπορεί να απορριφθεί.

Περίοδος Χάριτος: Στο τέλος της συμφωνημένης περιόδου ενοικίασης, η Dirent a car, σας επιτρέπει μια περίοδο 60 λεπτών δωρεάν μετά την οποία, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τουλάχιστον μία ολοήμερη ενοικίαση. Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης. Σε κάθε περίπτωση το αίτημα μπορεί να απορριφθεί.

Τροχαίες Παραβάσεις: Τα πρόστιμα και τυχόν άλλες συνέπειες από παραβάσεις του ΚΟΚ, επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον μισθωτή του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση επιβολής προστίμου, και για κάθε πρόστιμο, ο ενοικιαστής θα επιβαρύνεται με το ποσό των 50€.

Φόροι: Όλοι οι συντελεστές και οι χρεώσεις υπόκεινται σε ΦΠΑ. Σε ορισμένα γραφεία προστίθεται δημοτικός φόρος 0,5% στο ποσό ενοικίασης.

Έξοδα Φακέλου: Σε περίπτωση ατυχήματος λόγω ευθύνης του ενοικιαστή, ο ενοικιαστής έχει την υποχρέωση να πληρώσει στην DIRENT A CAR ένα μη επιστρεφόμενο τέλος €150 + ΦΠΑ για την κάλυψη διοικητικών εξόδων.

Οδική Βοήθεια: Η Dirent a car προσφέρει βασική οδική βοήθεια. Tο κόστος ρυμούλκησης συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, εκτός από τις περιπτώσεις αμέλειας του ΠΕΛΑΤΗ ή οποιουδήποτε οδηγού (μεταξύ άλλων, απώλειας/φθοράς κλειδιών, σφαλμάτων ανεφοδιασμού, έλλειψης καυσίμου κ.λπ.). Εάν η Dirent a car χρειαστεί να παράσχει ένα όχημα αντικατάστασης λόγω βλάβης ή ατυχήματος, νέο ποσό θα δεσμευτεί στην πιστωτική κάρτα. Πιθανή αντικατάσταση του αυτοκινήτου θα πταγματοποιείται εντός 48 ωρών και κατόπιν διαθεσιμότητας, με επιπλέον κόστος, ανάλογα με το κόστος της συνολικής κίνησης και της κατηγορίας του αυτοκινήτου.  Ελέγξτε για περισσότερες λεπτομέρειες κατά την παραλαβή του οχήματος.

Πολιτική Καυσίμου: Το αυτοκίνητο παρέχεται με μια συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου και πρέπει να επιστραφεί με την ίδια. Εάν ζητηθεί, το όχημα να παραδοθεί με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμου, θα υπολογιστεί επιπλέον χρέωση.

ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: 15,00 €

ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: 15,00 €

No show: Εάν υπάρξει αποτυχία παραλαβής του οχήματος κατά την ώρα και ημερομηνία της κράτησης ή εάν δεν μας ειδοποιήσετε εγκαίρως για την ακύρωση της κράτηση σας ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις. Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε το όχημα λόγω ανεπαρκών εγγράφων ή επειδή η πιστωτική σας κάρτα δεν είναι έγκυρη ή δε γίνεται αποδεκτή από την Dirent a car ή δεν διαθέτετε επαρκή ποσό για την κάλυψη της εγγύησης σας, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις.

Καθυστερημένη Επιστροφή: Εάν επιστρέψετε το όχημά σας δύο ώρες ή περισσότερο αργότερα από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται στο Συμβόλαιο Ενοικίασης, χωρίς προηγούμενη συναινετική ενημέρωση, θα ισχύσει ελάχιστη χρέωση 50€ ή το κόστος ενός εναλλακτικού υποενοικιασμένου οχήματος για την κάλυψη μιας μελλοντικής κράτησης, επιπλέον των ισχυουσών αλλαγών στις ημερήσιες χρεώσεις της Ημέρας Ενοικίασης και στο ποσό των ημερών χρέωσης, εάν η καθυστερημένη επιστροφή σας έχει ως αποτέλεσμα να έχετε στην κατοχή σας το όχημα για επιπλέον ημέρες ενοικίασης.

Πρόωρη επιστροφή: Εάν επιστρέψετε το όχημά σας νωρίτερα από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο, χωρίς να μας έχετε ενημερώσει προηγουμένως και προκληθεί μείωση του αριθμού των ημερών ενοικίασης για μία ή περισσότερες ημέρες, ενδέχεται να χρεωθείτε με ένα τέλος πρόωρης επιστροφής, επιπλέον των ισχυουσών αλλαγών στις ημερήσιες χρεώσεις της Ημέρας Ενοικίασης. Καμία επιστροφή χρημάτων δε μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Επέκταση Ενοικίασης: Οι επεκτάσεις ενοικίασης είναι εφικτές μόνο κατόπιν αιτήματος στο γραφείο ενοικίασης πριν από την προγραμματισμένη επιστροφή του ενοικιαζόμενου οχήματος.  

Πληροφορίες πτήσεων: Για την πιο ομαλή έκβαση της συνάντησης μας στο αεροδρόμιο, είναι σημαντικό να μας δώσετε τον σωστό αριθμό πτήσης και την ώρα άφιξης σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποτυχία ενοικίασης.

Προϊόντα και Υπηρεσίες Dirent a car

Επιπλέον Οδηγός: Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου της Dirent a car, μόνο ο οδηγός είναι ασφαλισμένος. Σε περίπτωση που και άλλοι οδηγοί πρόκειται να οδηγήσουν το μισθωμένο όχημα, θα πρέπει να είναι παρόντες κατά την έναρξη της ενοικίασης και να έχουν μαζί τους άδεια οδήγησης και ταυτότητα ή διαβατήριο. Η υπηρεσία επιπλέον οδηγού χρεώνεται 30€, εκτός και εάν περιλαμβάνεται.

One Way: Η επιστροφή του αυτοκινήτου σε σταθμό διαφορετικό από αυτόν που ξεκίνησε η ενοικίαση είναι δυνατή με επιπλέον ποσό επιβάρυνσης  και πραγματοποιείται  κατόπιν συνεννόησης με την Dirent a car.

Παιδικά καθίσματα: Παιδικά καθίσματα για χρήση των ενοικιαστών είναι διαθέσιμα, με αυτόματη επιβεβαίωση κατά την κράτηση. Η χρέωση είναι 25€-50€ ανά παιδικό κάθισμα ανά μισθωτήριο συμβόλαιο.

GPS: Το σύστημα πλοήγησης είναι διαθέσιμο για χρήση των ενοικιαστών. Η χρέωση είναι 50€ ανά πλοηγό ανά μισθωτήριο συμβόλαιο.

Υπηρεσία εκτός ωραρίου λειτουργίας: Η χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή εκτός ωρών λειτουργίας (21:01 – 07:59) είναι €30 ανά υπηρεσία.

Ενοικιάσεις εκτός συνόρων: Επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη εξουσιοδότηση συμφωνίας και ειδική συμφωνία χρέωσης με την Dirent a car (κατόπιν αιτήματος – με ειδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο). Σε κάθε περίπτωση το αίτημα μπορεί να απορριφθεί.

Ακτοπλοϊκοί περιορισμοί: Αυτή είναι μια υπηρεσία κατόπιν αιτήματος, επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συμφωνία και ειδική συμφωνία χρέωσης με την Dirent a car. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα κατά τη μεταφορά δεν καλύπτεται από καμία ασφάλεια.

**Η Κέρκυρα δεν προσφέρει ακτοπλοϊκή άδεια.

Επιλογές Καλύψεων

Τι σημαίνει «ποσό ευθύνης»; Σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής του μισθωμένου αυτοκινήτου, πρέπει να πληρώσετε ένα χρηματικό ποσό (που αποκαλείται «ποσό ευθύνης»). Τα ποσά ευθύνης καταβάλλονται από τον ενοικιαστή, ανεξαρτήτως υπαιτιότητάς του. Όταν και εφόσον η Dirent a car αποζημιωθεί για τη ζημιά του αυτοκινήτου της, τότε θα επιστρέψει το αντίστοιχο ποσό στον ενοικιαστή. Υπάρχουν επιπλέον καλύψεις οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στην τιμή ενοικίασης, οι οποίες μειώνουν το ποσό αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από αυτές τις ασφάλειες κατά την έναρξη της ενοικίασης, όπως αναφέρονται παρακάτω.

1) Κάλυψη προς Τρίτους

Τί καλύπτει;

Καλύπτει ασφαλιστικά θάνατο και σωματικές βλάβες τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των επιβαινόντων στο όχημα της Dirent a car (εκτός του οδηγού του αυτοκινήτου της Dirent a car) μέχρι το ποσό των €1.220.000 ανά θύμα καθώς και υλικές ζημιές τρίτων, μέχρι το ποσό των €1.220.000 ανά ατύχημα.

Εφόσον περιλαμβάνεται στην τιμή:

500€ για τις κατηγορίες A, A1, B1, BD, BH, C1, CD, D, GA, G

700€ για τις κατηγορίες DD, E, E1, G1, G2, L, L1, LH, S

900 € για τις κατηγορίες ED, GD, SA

1200€ για τις κατηγορίες F, J, J1, J2, JL, JA, XM, XA, K, K1, KD, KW

Τι δεν καλύπτει:

Ολική ή μερική κλοπή του αυτοκινήτου.

Κλοπή προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται επάνω ή εντός του οχήματος της Dirent a car.

Θάνατο ή σωματικές βλάβες του οδηγού του οχήματος της Dirent a car.

Ζημιές σε μέρη του οχήματος τα οποία δεν καλύπτονται από την απαλλαγή ευθύνης (εκτός του σώματος του οχήματος). 

Εάν η CDW δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και η CDW δεν αγοραστεί, ο ενοικιαστής θα είναι υπεύθυνος για την συνολική αξία του οχήματος σε περίπτωση ζημιάς.

2) Απαλλαγή μειωμένης κάλυψης

Γνωστή ως: ERC

Τί καλύπτει;

Σε περίπτωση που συμβεί ζημιά στο όχημα της Dirent a car από σύγκρουση ή πυρκαγιά, ο ενοικιαστής είναι καλυμμένος για το κόστος της επισκευής. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πληρώσει το ποσό ευθύνης για ζημιά, που είναι από 500€ έως 1380€, αναλόγως της κατηγορίας του μισθωμένου οχήματος. Ή ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του ενοικιαστή. Το ποσό ευθύνης περιλαμβάνει έξοδα επισκευής, αποθήκευσης και απώλεια χρήσης αυτοκινήτου. Όταν και εφόσον η Dirent a car αποζημιωθεί για τη ζημιά, τότε θα επιστρέψει το αντίστοιχο ποσό στον ενοικιαστή.

Τί δεν καλύπτει;

Ζημιές που προκλήθηκαν από πρόθεση ή αμέλεια

Ζημιές σε μέρη του οχήματος τα οποία δεν καλύπτονται από την απαλλαγή ευθύνης (εκτός του σώματος του οχήματος). 

Ζημιές που προκλήθηκαν από χρήση λάθος καυσίμου

Ζημιές που προέκυψαν από αθέτηση των όρων της σύμβασης

Ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές ή τρομοκρατικές ενέργειες

Ζημιές που προκλήθηκαν στο κάτω μέρος, στην οροφή, στην κεραία, στους καθρέπτες και τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή κατά τη διάρκεια που το αυτοκίνητο της Dirent a car βρισκόταν σε καράβι.

Κόστος

Αν δεν περιλαμβάνεται στην τιμή:

€5 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων A, A1, B1, BD, BH, C1, CD, D, GA, G με μείωση απαλλαγής 250€

€7,5 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων DD, E, E1, G1, G2, L, L1, LH, S με μείωση απαλλαγής 400€

€9 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων ED, GD, SA με μείωση απαλλαγής 500€

€12 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων F, J, J1, J2, JL, JA, XM, XA, K, K1, KD, KW με μείωση απαλλαγής 600€

Η μέγιστη χρέωση της Μικτής Κάλυψης είναι οι 14 ημέρες και η ελάχιστη είναι οι 5 μέρες, ανά συμβόλαιο (με την προϋπόθεση ότι η ενοικίαση δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες).

3) Premium Package

Γνωστή ως: Super Collision Damage Waiver

Τί καλύπτει;

Μειώνει στο ελάχιστο τα ποσά ευθύνης από ζημιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και η υπογραφή της δήλωσης ατυχήματος από τον ενοικιαστή σε περίπτωση ζημιάς του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που κατά το ατύχημα εμπλέκεται και δεύτερο όχημα, ο ενοικιαστής υποχρεούται να καλέσει την οδική βοήθεια που υποδεικνύει η Dirent a car για την καταγραφή του συμβάντος και την φωτογράφηση του οχήματος.

Τί δεν καλύπτει;

Ζημιές που προκλήθηκαν από πρόθεση ή αμέλεια

Ζημιές σε μέρη του οχήματος τα οποία δεν καλύπτονται από την απαλλαγή ευθύνης (εκτός του σώματος του οχήματος). 

Ζημιές που προκλήθηκαν από χρήση λάθος καυσίμου

Ζημιές που προέκυψαν από αθέτηση των όρων της σύμβασης

Ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές ή τρομοκρατικές ενέργειες.

Ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια που το αυτοκίνητο της Dirent a car βρισκόταν σε καράβι

Κόστος

€7,5 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων A, A1, B1, BD, BH, C1, CD, D, GA, G με μείωση απαλλαγής 186€

€11,25 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων DD, E, E1, G1, G2, L, L1, LH, S με μείωση απαλλαγής 250€

€13,5 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων ED, GD, SA με μείωση απαλλαγής 300€

€18 ημερησίως για τις κατηγορίες αυτοκινήτων F, J, J1, J2, JL, JA, XM, XA, K, K1, KD, KW με μείωση απαλλαγής 350€

Η μέγιστη χρέωση του SCDW είναι οι 15 ημέρες και η ελάχιστη είναι οι 3 ημέρες ανά συμβόλαιο (με την προϋπόθεση ότι η ενοικίαση δεν ξεπερνά τις 30 ημέρες).

4) Προστασία Θραύσης Κρυστάλλων

Γνωστή ως: Windscreen Protection

Τί καλύπτει;

Καλύπτει την θραύση κρυστάλλων του οχήματος.

Τί δεν καλύπτει;

Ζημιές που προκλήθηκαν από πρόθεση ή αμέλεια

Ζημιές που προέκυψαν από αθέτηση των όρων της σύμβασης

Ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές ή τρομοκρατικές ενέργειες.

Κόστος

€3 ημερησίως για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων.

Η ελάχιστη  χρέωση της Προστασίας Θραύσης Κρυστάλλων είναι οι 4 ημέρες.

Εξαιρέσεις Καλύψεων

Εάν οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, χρησιμοποιείτε το ενοικιαζόμενο όχημα με οποιονδήποτε άλλον αμελή ή απερίσκεπτο τρόπο ή παραβιάζετε τους όρους που ορίζονται στη Συμφωνία Ενοικίασης, όλες οι ισχύουσες ασφαλιστικές καλύψεις, παραιτήσεις κ.λπ. θα θεωρηθούν άκυρες και θα ακυρωθείτε είναι πλήρως υπεύθυνος για όλες τις ζημιές στο όχημα καθώς και για απώλεια χρήσης και κάθε άλλο σχετικό κόστος.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί που είναι εγγεγραμμένοι στο Συμφωνητικό Ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγούν το ενοικιαζόμενο όχημα. Ζημιές που προκαλούνται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς δεν καλύπτονται.

Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα τυπικής κάλυψης, εάν περιλαμβάνονται στην τιμή ή αγοράζονται, δεν καλύπτουν αξεσουάρ, όπως ελαστικά, παρμπρίζ, κλειδαριές, καπάκια τροχών κ.λπ.

Οι ζημιές στα μηχανικά μέρη, στους τροχούς, στα γυαλιά, στην οροφή και στο κάτω μέρος του οχήματος δεν καλύπτονται από την τυπική κάλυψη.

Δεν καλύπτονται ζημιές στα ακόλουθα είδη:

• συμπλέκτης

• εσωτερικό

• άδεια μπαταρία

• σκασμένα ελαστικά

• χαμένα κλειδιά

• μεταφορά με ταξί μετά από ατύχημα

• τέλη ρυμούλκησης

Η κάλυψη δεν περιλαμβάνει αποζημίωση για τις ημέρες που το ενοικιαζόμενο όχημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω εργασιών επισκευής σε περίπτωση βλάβης.

*όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 

Scroll to Top