Κεφαλονιά

Βρείτε όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες μας στα Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά χαρακτηρίζεται από αμμώδεις κολπίσκους και ξηρά τραχιά τοπία. Η πρωτεύουσά του, το Αργοστόλι, είναι χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου με θέα σε ένα στενό λιμάνι. Η οδοντωτή ακτογραμμή της Κεφαλονιάς αποτελείται από ασβεστολιθικούς βράχους, όρμους και μικρές λωρίδες λευκής άμμου, όπως η παραλία του Μύρτου στα βόρεια. Πολλές παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο με τα πόδια ή μέσω στενών στριφογυριστών δρόμων.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ

Άσσος
Σε ένα φυσικό λιμάνι και έναν ισθμό που στερεώνει τη χερσόνησο της Άσσου με τη χερσόνησο της Ερρίσου, η Άσσος είναι ένα όμορφο χωριό με πανύψηλους λόφους.

Παραλία Μύρτου
Εξίσου όμορφη, η παραλία του Μύρτου συχνά χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη στην Ελλάδα και είναι ένα θέαμα που ίσως γνωρίζετε ήδη από φωτογραφίες.

Μονή Αγίου Γερασίμου
Ο Άγιος Γεράσιμος είναι ο πολιούχος της Κεφαλονιάς και έζησε τον 16ο αιώνα.

Παραλία Αντίσαμου
Βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία κάθε χρόνο, η παραλία έχει ένα ικανοποιητικό σχήμα πετάλου και λευκά βότσαλα αντί για άμμο.

Σπήλαιο Μελισσάνης
Ένα από εκείνα τα φυσικά θαύματα που καμία εικόνα δεν μπορεί να δικαιώσει, το Σπήλαιο Μελισσάνης είναι μια αστραφτερή γαλάζια υπόγεια λίμνη, που φωτίζεται από ψηλά από μια κοιλότητα στο βράχο.

Παραλία Μακρύς Γιαλός
Οι παραλίες που έχουμε καλύψει μέχρι στιγμής ήταν άγριες και γραφικές, αλλά μερικές φορές η πολυτέλεια και η άνεση αποτελούν προτεραιότητα.

Και υπάρχουν πολλά και τα δύο στην παραλία Μακρύς Γιαλός, μια κορδέλα με χρυσή άμμο που σερβίρουν beach bar.

Φισκάρδο
Το βορειότερο λιμάνι της Κεφαλονιάς είναι μια απόλαυση, με πλακόστρωτες αποβάθρες όπου μπορείτε να περπατήσετε και να παρακολουθήσετε τους ψαράδες και τους ερασιτέχνες ναυτικούς να φροντίζουν τα σκάφη τους.

Παραλία Καμίνια
Η νοτιότερη παραλία της Κεφαλονιάς είναι ένας τόπος φωλιάς για τη χελώνα καρέτα καρέτα και υπάρχουν μερικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε και δείκτες που δείχνουν τις φωλιές.

Γέφυρα De Bosset (Drapano)
Το 1813 ο Ελβετός μηχανικός Charles de Bosset ανατέθηκε από τον βρετανικό στρατό να κατασκευάσει μια γέφυρα πάνω από τον βάλτο για να βελτιώσει την πρόσβαση στα χωριά γύρω από τον κόλπο.

Η πρώτη εκδοχή ήταν ξύλινη κατασκευή, αλλά μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα ολόκληρη η κατασκευή ήταν κατασκευασμένη από πέτρα.

Σημεία Ενοικίασης Dirent a car στην Κεφαλονιά

Dirent a car Γραφείο

Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς
Διεύθυνση:

T.K. 28100 Αργοστόλι

Τηλέφωνο:

+30 693 2661164

Ωράριο Λειτουργίας:

ΔΕΥ- ΚΥΡ 08:00 – 21:00

Scroll to Top