Αθήνα

Βρείτε όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες μας στην Αθήνα

Αθήνα. Η πόλη με την πιο ένδοξη ιστορία στον κόσμο, μια πόλη που λατρεύεται από θεούς και ανθρώπους, μια πόλη μαγική. Η γοητευτική πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν η πόλη όπου γεννήθηκε η δημοκρατία και οι περισσότεροι σοφοί της αρχαιότητας. Η Ακρόπολη της Αθήνας είναι υποψήφια για ένα από τα 7 θαύματα του σύγχρονου κόσμου. Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης χρονολογείται από τον 5ο π.Χ., την περίφημη Χρυσή Εποχή του Περικλή.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

Η Ακρόπολη/ Το μουσείο της Ακρόπολης/ Ο Παρθενώνας: Το πιο εμβληματικό σύμβολο της πόλης, με την καλύτερη θέα και τη μεγάλη ιστορία.

Η Πλάκα/ Αρχαία Αγορά της Αθήνας: Η παλιά ιστορική γειτονιά της Αθήνας, με πολλά γραφικά καφενεία.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Στις συλλογές του εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτισμοί που άκμασαν στην Ελλάδα από τους προϊστορικούς χρόνους έως το τέλος της ρωμαϊκής περιόδου. 

Παναθηναϊκό Στάδιο: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο έγιναν οι αγώνες των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896.

Περιοχή Μοναστηράκι: Η πιο διάσημη περιοχή της Αθήνας με πολλά τουριστικά καταστήματα και ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα.

Βουλή των Ελλήνων (Βουλή): Ένα από τα παλαιότερα κτίρια, καθώς ήταν το παλάτι του βασιλιά Όθωνα και του Γεωργίου.

Εξερευνήστε την περιοχή της Βαυρώνας: Σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας. Ο συνδυασμός ενός βυθισμένου σκάφους, ενός μοναχικού νησιού, ενός εκκλησιού και των γαλαζοπράσινων νερών μοιάζει σαν να βγήκε από καρτ ποστάλ!

Επισκεφτείτε την Πάρνηθα και το Τατόι: Οι πιο κλασικές από τις κλασικές ημερήσιες εκδρομές, τα έχει όλα: Και ωραίες διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας για τους πιο δραστήριους από εμάς, και ιστορικές εξερευνήσεις για τους λάτρεις της ιστορίας, και εκπλήξεις στη διαδρομή, και ένας μίνι ζωολογικός κήπος στο Λίμνη Μπελέτσι, για όσους έχουν αγοράκια.

Επισκεφτείτε την Ελευσίνα: Στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, μια ημερήσια εκδρομή μπορεί να σημαίνει μονοπάτια, ποδηλασία και πεζοπορία ή απλώς βόλτες στο βουνό, αλλά δεν θα αφήσουμε τα παιδιά της πόλης παραπονεμένα: Η Ελευσίνα είναι ό,τι κοντινότερο σε city break έχει να επιδείξει η Αττική, ενώ οι λάτρεις της ιστορίας έχουν έναν ακόμη λόγο να χαίρονται, καθώς εκεί βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος που φιλοξενούσε τα περίφημα Ελευσίνια Μυστήρια. 

Σημεία Ενοικίασης Dirent a car στην Αθήνα

Dirent a car Γραφείο

Κορωπί
Διεύθυνση:

Σπύρου Δάβαρη 142, Κορωπί

Τηλέφωνο:

+30 210 9512000

Ωράριο Λειτουργίας:

ΔΕΥ- ΚΥΡ 08:00 – 21:00

Dirent a car Γραφείο

Athens
Διεύθυνση:

Λεωφόρος Συγγρού 40-42

Τηλέφωνο:

+30 210 9213645

Ωράριο Λειτουργίας:

ΔΕΥ- ΚΥΡ 09:00 – 20:00

Scroll to Top